Wildervank Veendam

Sterker en socialer !

Twitter

Eén Voor Allen EVA

PvdA Veendam zoekt kandidaat Raadsleden

De PvdA afdeling Veendam/Wildervank is een politieke partij die al heel veel jaren zitting heeft in de Gemeenteraad van Veendam. De partij heeft in die jaren diverse wethouders en raadsleden geleverd die allen op hun eigen wijze het sociaal-democratisch gedachtengoed van de partij hebben vertaald naar concrete besluiten en beleid voor de gemeente Veendam. In maart 2018 vinden er opnieuw verkiezingen plaats waarin de PvdA met opnieuw sterke kandidaten haar idealen en haar programma wil verwezenlijken. Voor een sociaal Veendam!

Voor deze verkiezingen zijn we op zoek naar kandidaat-raadsleden. Politieke ervaring is geen eis, maar meer dan gemiddelde belangstelling voor een bestuurlijke en/of een volksvertegenwoordigende rol is natuurlijk wel een must! Uiteraard deel je het sociaaldemocratisch gedachtengoed en kun je je ideeën en opvattingen goed en helder uiten in woord en geschrift. Verder ben je minimaal 18 jaar oud en uiteraard lid van de PvdA, dan wel bereid lid te worden. Een uitgebreide profielschets is beschikbaar.

Belangstellenden kunnen zich tot 31 oktober 2017 schriftelijk of per mail aanmelden bij de voorzitter van de afdeling Wildervank/Veendam van de PvdA. Je aanmelding zal vergezeld moeten gaan van een persoonlijke motivatie. Daarna volgt informatie over het vervolg. Je kunt je aanmelding richten aan: de voorzitter van de afdeling van de PvdA Veendam-Wildervank, de heer Rob Haye, Frieslandlaan 19, 9642 GL Veendam of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je nog vragen? Deze kun je ook stellen per mail of anders rechtstreeks via telefoonnummer (06) 524 77 131.

PvdA op Facebook