Wildervank Veendam

Sterker en socialer !

Het PvdA Ombudsteam Veendam helpt!

 Heeft u een steuntje in de rug nodig of loopt u vast in de vele regels? Heeft u bijvoorbeeld een probleem met het energiebedrijf of de woningbouwcorporatie? Voelt u zich onrechtvaardig behandeld door een gemeentelijke instantie of duurt bijvoorbeeld uw uitkeringsaanvraag veel te lang? Schakel het PvdA Ombudsteam in!

Dit Ombudsteam signaleert (individuele) problemen en helpt mensen deze problemen op te lossen. Met kennis over wet- en regelgeving en beschikbaar netwerk kan het team bijdragen aan een oplossing. Het Ombudsteam probeert voor iedereen een antwoord te vinden. Met wat voor maatschappelijke vraag iemand ook komt, wij proberen een antwoord te vinden door “dingen” uit te zoeken, mee te denken aan een oplossing. Het Ombudsteam maakt zoveel mogelijk gebruik van bestaande voorzieningen zoals de sociale raadslieden, de rechtswinkel of de vakbond. Wanneer het probleem ook om een politieke oplossing vraagt, schakelt het Ombudsteam zijn netwerk in;  Raadsleden, Wethouders, Statenleden, Tweede Kamerleden en zelfs de mensen in het Europees parlement als dat moet! Burgers uit Veendam / Wildervank e.o. kunnen het ombudsteam PvdA-Veendam bereiken op

telefoonnummer: 06-25584200 / email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.